Sommertræning


 
 

Siden er under opbygning ………

Sommertræning

Sommertræning er et tilbud til dig, som ikke ønsker at binde sig til et hold over flere gange. Her vil du kunne træne din hund i at gå pænt, bruge sin snude, eller et par sjove tricks. Der er max. 3-4 hunde på holdet, så der er mere tid til hver enkelt hund og ejer.

 

At gå pænt i snor er vigtigt for både hund og ejer. Gåturene skal være afslappet, og nydes af begge parter. Når du går med din hund i slap snor, vil i begge gå med et smil på læben. Har din hund trukket igennem længere tid, vil du få øvelser som vil være med til at bryde det gamle mønster, og give hunden en god grund til at vælge dig. Det kræver tålmodighed fra din side, men med træning vil du se hvor hurtigt det bliver en god oplevelse at gå tur.

 

Hunde er skabt til at bruge deres snude. Spor, søg eller Nose Work er en af de bedste aktiveringer vi kan tilbyde vores hunde. 

 

Tricks er et sjovt alternativ til den daglige træning. Det styrker hundens kropsbevidsthed, og giver den dermed større selvtillid. Lær f.eks. din hund at vinke, rulle, twiste, og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke tricks du kan lære din hund.

 

 

Følg med på  Facebook.

 

 

Tilmelding på mail til: kirsten@bagsvaerd-hundecenter.dk